Sportarts

Sporten is in Nederland zeer populair. Nederlanders sporten regelmatig in georganiseerd- en ongeorganiseerd verband. Daarnaast is er een grote groep die (weer) wil gaan sporten. Allen willen het maximale uit hun sport halen en verantwoord bezig zijn. Bij blessures kan een snelle- en deskundige diagnose en behandeling veel tijd besparen. Het Sport Medisch Adviescentrum Olympia richt zich op alle (recreatieve-) sporters en is ook zeer actief in de begeleiding van (top-)sporters.

Maak direct een afspraak

Blessureconsult en sportmedische onderzoeken

De gespecialiseerde sportartsen stellen diagnoses, behandelen blessures, geven adviezen en doen preventieve sportmedische onderzoeken. Op de locaties wordt nauw samen gewerkt met verschillende sportmedische disciplines waaronder inspanningsfysiologie, (sport-)fysiotherapie, diëtetiek, cardiologie, en orthomanuele geneeskunde. Daarnaast maken de sportartsen deel uit van een uitgebreid netwerk aan medisch specialisten waardoor rechtstreekse consultatie en snelle doorverwijzing mogelijk is.

Bij Medisch Centrum IBIS is de sportarts op vrijdag aanwezig. Hier kunt u terecht voor diverse keuringen, een blessure consult en/of een sportmedisch onderzoek.

Het SMA Olympia is gecertificeerd volgens het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Certificering Actoren in de Sport (SCAS) en is aangesloten bij de landelijke federatie voor sportmedische instellingen (FSMI). Het SMA heeft een erkenning voor een Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS)

Wilt u meer informatie over de inhoud van verschillende keuringen of vergoedingen kijk dan op www.SMAolympia.nl of neem contact op met Medisch Centrum IBIS voor het maken van een afspraak.

Onze Sportarts

Irene Engelbertink

Specialismen: Sportarts