Podologie

Voor klachten aan het bewegingsapparaat die een relatie hebben met uw bewegingspatroon of de stand van uw voet kunt u terecht bij de podoloog. De klachten kunnen voorkomen in de voet, enkel, knie, heup of rug. Ook voor het verbeteren van uw bewegingspatroon bijvoorbeeld tijdens hardlopen, voetballen, wandelen of andere sportieve bezigheden kunt u voor een analyse terecht bij de podoloog. In veel gevallen biedt een steunzool of schoencorrectie een oplossing.

Maak direct een afspraak

De specialist in voetenstand en statiekproblemen

De podoloog bij Medisch Centrum IBIS is gespecialiseerd in voet -, enkel -, knie- en heupklachten. Door zijn achtergrond als fysiotherapeut kijkt hij verder dan uw voet.
Alleen een zool aanmeten geeft niet altijd volledig herstel van de klachten. Soms is er meer nodig bijvoorbeeld uitleg geven over hoe u op een andere manier kunt trainen of op een andere manier uw bewegingsapparaat kunt belasten.

De podoloog voorziet mensen met klachten aan het bewegingsapparaat van een compleet advies en helpt u om zo snel mogelijk weer actief in het leven te staan.

De podoloog werkt met een uitgebreid behandelplan waarbij fysiotherapie een belangrijk onderdeel kan zijn. Dit behandelplan wordt op maat voor u gemaakt en afgestemd op uw doelstelling. Misschien wilt u over een half jaar een marathon lopen, een belangrijke voetbalwedstrijd spelen, het Pieterpad gaan lopen of een bergwandeling maken.

De podoloog begeleidt u door middel van een sportschema met een veilige opbouw. Hierbij kunt u denken aan: rekoefeningen, spierversterkende oefeningen of oefeningen ter verbetering van de coördinatie, allen voldoende om uw klachten op te lossen. Waardoor u weer in staat bent uw activiteiten op te pakken en uw sportieve doelstelling te behalen.

Want u wilt toch ook zo snel mogelijk weer ‘verantwoord’ bewegen!

Wilt u meer informatie over podologie?
Neem dan contact op met Michel van Beurden – podoloog
T: 06-18081748
info@debewegingsdeskundige.nl
www.podolooginamsterdam.nl

Onze Podologie specialisten

Michel van Beurden

Specialismen: Podoloog. Voetenstand, statiek problemen irt bewegen. (hard-)loop-videoanalyses.