Rechten, plichten & klachten

Alle Fysiotherapeuten werkzaam bij Medisch Centrum IBIS zijn ingeschreven bij het BIG register, het kwaliteitsregister Keurmerk Fysiotherapie en indien van toepassing in het deelregister voor specialisaties. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitseisen zoals deze door het Keurmerk fysiotherapie gesteld zijn. Wij investeren in de opleiding van onze fysiotherapeuten. Dit ziet u terug in het diverse aantal specialisaties en aandachtsgebieden binnen onze praktijk.

Klachtenregeling Fysiotherapie – Oefentherapie

In deze praktijk voor fysiotherapie doen wij er alles aan om onze klanten/patiënten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te stellen. Bent u toch niet tevreden over uw behandeling? Bespreek het allereerst met uw behandelend fysiotherapeut.

Mocht u liever met iemand contact van het management neem dan contact op met onze kwaliteitsmanager via kwaliteit@mcibis.nl

Indien u hierna toch liever uw klacht bespreekt met een onafhankelijke klachtenconsulent kunt u dit doen door een mail te sturen naar klacht@keurmerkfysiotherapie.nl. Een van de klachtenconsulenten van Keurmerk Fysiotherapie neemt dan contact met u op en zal proberen samen met u en uw fysiotherapeut tot een oplossing te komen. Klik hier om direct bij de klachtenregeling van het Keurmerk te komen.

Privacybeleid

Goede kwalitatieve zorg met respect voor alle veiligheid en privacy.

Binnen Medisch Centrum IBIS doen wij er alles aan om u van de meest optimale zorg te voorzien.
Uw therapeut houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, naast de administratieve gegevens een registratie bij van uw medische gegevens. Dit is overeenkomend met de bepalingen over de geneeskundige Behandelovereenkomst (WGBO) en de Privacy Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet bevat regels met betrekking tot het doel van de registratie, de aard van de gegevens die worden geregistreerd, het beheer van de gegevens, de personen die toegang hebben tot die gegevens en het inzagerecht van de cliënt. Al deze zaken zijn in een reglement vastgelegd.
Wij, als Medisch Centrum IBIS, gebruiken uw gegevens alleen voor het verlenen van fysiotherapeutische zorg en de bijbehorende administratie en
beveiligen uw gegevens goed tegen inbreuk door derden.

Link naar Privacybeleid