Personal fysio krachttraining

Personal -fysio training is gericht om u te helpen op het gebied van gezondheid en het bereiken van fysieke doelstellingen. Met of zonder klachten kunnen wij aan uw herstel, gezondheid en fysieke sportieve doelen werken. Fysiotherapie is gericht op blessures en herstel. Personal training is gericht op bereiken van fysieke doelstellingen. De personal fysio trainer kan als gevolg van zijn uitgebreide ervaring en scholing een combinatie van beide inzetten. 

Maak direct een afspraak

Personal Fysio Training gericht op uw gezondheid

Daan Luijken verzorgt binnen Medisch Centrum IBIS de Personal-Fysio krachttrainingen. Daan is fysiotherapeut/revalidatietherapeut en heeft meer dan 5 jaar ervaring met Strength and Conditioning, fitness en krachttraining. Met deze combinatie aan kennis screenen wij uw lichaam op verbeterpunten, doen een uitgebreid onderzoek om eventuele klachten te kunnen verhelpen en maken samen met u een plan om aan uw doelen te werken met oog op uw specifieke zwakke punten. 

Vergoeding

Blessurebehandeling en begeleiding valt onder Fysiotherapie. Personal-Fysio krachttraining gaat een stapje verder. Hiervoor zijn screenings en trainings- pakketten. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact op met Daan via personalfysiotraining@mcibis.nl 

 

Onze Personal Fysio Trainer

Daan Luijken

Specialismen: Fysiotherapeut, Revalidatietherapeut en Personal Fysio Trainer