Para-medische zorg vanuit onze unieke actieve aanpak.

Medisch Centrum IBIS is (para-)medisch gespecialiseerd met als doel een zo gericht mogelijke aanpak bij een grote verscheidenheid aan klachten, beperkingen en problemen van het houdings- en bewegingsapparaat. 

Het streven is om (mentaal en fysiek) actief naar duurzame oplossingen toe te werken en zoveel mogelijk de oorzaak van het ontstaan van de klachten en/of beperkingen te achterhalen. Dus bij voorkeur de behandeling niet te richten tot (pijn)symptoombestrijding.

Wij benaderen de gezondheid vanuit een holistisch mensbeeld. Hierbij worden de gezondheidsproblemen in alle facetten beschouwd, dus lichamelijk, psychisch en sociaal. Door het inzetten van verschillende disciplines in het team, kan deze holistische aanpak optimaal gerealiseerd worden.

Video afspelen

Alles onder 1 dak

Alles onder een dak met BasicFit Amstelveen Zuid. Een zeer uitgebreide fitness-training accommodatie om onze benaderingswijze te kunnen bewerkstelligen; fitness & krachtapparatuur, vrije functionele oefenruimte en toegang tot het zwembad de Meerkamp.

>60

Cardio apparaten

>50

Krachttrainapparaten
incl. 2 crossfit boxen

>20

Open keten
krachttrain opties
op 300m2

1200m2

Fitness/revalidatie oppervlakte

2 zalen

van 350m2 voor sport-
specifieke revalidatie
en/of loop trainingen

AlterG

Anti Gravity Treadmill TM